ME16: Roy Keane kritizuje distribúciu lístkov pre fanúšikov Írska

NETKY.SK • 25 Jún 2016, 18:57 • 2 min
ME16: Roy Keane kritizuje distribúciu lístkov pre fanúšikov Írska

LYON - Asistent trénera írskej futbalovej reprezentácie Roy Keane prejavil nespokojnosť s distribúciou vstupeniek na nedeľňajší osemfinálový duel proti domácemu Francúzsku v rámci majstrovstiev Európy (15.00 v Lyone).

slovakia

left justify in out

Írskym priaznivcom sprístupnili organizátori 5000 lístkov, čo je vzhľadom na kapacitu štadióna Parc Olympique Lyonnais (59 000 miest) podľa Keana nespravodlivé. "Je to neférový počet. Pripadá mi to dosť neprimerané," vyjadril svoj postoj bývalý hviezdny stredopoliar Manchestru United Roy Keane a dodal: "Človek by čakal, že ako domáca reprezentácia dostanú Francúzi pár lístkov navyše, ale toto je prehnané. Rátal som s tým, že naši dostanú možnosť zakúpiť si pätnásť- až dvadsaťtisíc lístkov. Je mi ich veľmi ľúto, už len pre to, čo z fanúšikovskej stránky priniesli tomuto šampionátu. Musíme si však zachovať profesionalizmus a sústrediť sa na nasledujúci duel."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies