ME16: Nováčikom v portugalskej reprezentácii Sanches z Benficy

NETKY.SK • 18 Marec 2016, 16:53 • 2 min
ME16: Nováčikom v portugalskej reprezentácii Sanches z Benficy

LISABON - Nováčikom v nominácii portugalskej futbalovej reprezentácie na prípravné zápasy s Bulharskom a Belgickom je 18-ročný tínedžer Renato Sanches z Benficy Lisabon.

slovakia

left justify in out

V tíme trénera Fernanda Santosa nechýba hviezdny Cristiano Ronaldo z Realu Madrid. Do mužstva sa vracajú Ricardo Carvalho, Danny, Ricardo Quaresma a Eder. Pre zranenia sú mimo Joao Moutinho a Andre Andre.

 

Portugalsko sa v F-skupina na EURO 2016 stretne s Rakúskom, Maďarskom a Islandom.

 

nominácia Portugalska na prípravné zápasy s Bulharskom a Belgickom:

brankári: Rui Patricio (Sporting Lisbon), Eduardo (Dinamo Zágreb), Anthony Lopes (Olympique Lyon)

obrancovia: Bruno Alves (Fenerbahce Istanbul), Cedric, Jose Fonte (obaja FC Southampton), Eliseu (Benfica Lisabon), Pepe (Real Madrid), Raphael Guerreiro (FC Lorient), Ricardo Carvalho (AS Monaco), Vieirinha (VfL Wolfsburg)

stredopoliari: Adrien Silva, Joao Mario, William Carvalho (všetci Sporting Lisbon), Andre Gomes (FC Valencia), Bernardo Silva (AS Monaco), Danilo Pereira (FC Porto), Renato Sanches (Benfica Lisabon)

útočníci: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Danny (Zenit Petrohrad), Eder (OSC Lille), Nani (Fenerbahce Istanbul), Rafa (Sporting Braga), Ricardo Quaresma (Besiktas Istanbul)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies