ME16: Nepríjemnosť fanúšikov SR! Pre poruchu zrušili let do Bordeaux

NETKY.SK • 11 Jún 2016, 14:52 • 2 min
ME16: Nepríjemnosť fanúšikov SR! Pre poruchu zrušili let do Bordeaux

BORDEAUX - Veľká nepríjemnosť postihla slovenských futbalových fanúšikov, ktorí si zakúpili zájazd cestovnej kancelárie FutbalTour.sk na sobotňajší zápas do Bordeaux.

slovakia

left justify in out

Jeden z troch charterových letov do dejiska prvého zápasu Slovákov na EURO proti Walesu neodletel z Bratislavy pre technickú poruchu. Cestovná kancelária poskytla TASR vyjadrenie, v ktorom sa veľmi fanúšikom ospravedlňuje a deklaruje znášanie všetkých dôsledkov.

 

Podľa vlastných slov konateľa a zástupcu CK Mateja Očenáša boli na palube lietadla aj zástupcovia Slovenského futbalového zväzu (SFZ), rodinní príslušníci hráčov a ďalší klienti CK. Práve tento charter mal odletieť z Bratislavy ako prvý.

 

"S najväčšou ľútosťou oznamujeme, že letecká spoločnosť, od ktorej sme mali objednané a riadne zakúpené charterové lety Bratislava - Bordeaux nám zrušila jeden let kvôli technickej poruche. Napriek maximálnemu úsiliu nebolo možné nájsť voľné lietadlo, ktoré by bolo dnes schopné zaletieť let Bratislava - Bordeaux," uviedol pre TASR v oficiálnom stanovisku CK FutbalTour.sk ku zrušenému letu do Bordeaux jej zástupca.

 

"Nevieme vyjadriť, ako nás mrzí a ospravedlňujeme sa, že doma zostalo 150 sklamaných a právom nahnevaných fanúšikov. Ďalšie dva charterove lety našej CK odleteli bez problémov a fanúšikovia už sú v Bordeaux. Sme pripravení znášať následky v plnom rozsahu a klientom poskytneme kompenzáciu. O ďalšom postupe budeme informovať v pondelok."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies