ME16: Boateng nastúpi do zápasu proti Slovensku

NETKY.SK • 25 Jún 2016, 16:42 • 2 min
ME16: Boateng nastúpi do zápasu proti Slovensku

EVIAN-LES-BAINS - Nemecký futbalový obranca Jerome Boateng nastúpi v nedeľňajšom osemfinálovom zápase EURO 2016 proti Slovensku (18.00 h v Lille).

slovakia

left justify in out

"Nemá žiadne problémy, dnes všetko absolvoval. Zajtra bude hrať," cituje agentúra dpa slová trénera Joachima Löwa.

 

Dvadsaťsedemročný stopér utrpel zranenie pravého lýtkového svalu v zápase základnej C-skupiny proti Severnému Írsku, z hry odstúpil v 76. minúte.

 

V sobotu už bol schopný absolvovať tréning v nemeckej základni v Évian-les-Bains. Ako informovala agentúra dpa, Boateng absolvoval najprv individuálne cvičenia vrátane 30-metrových šprintov, pričom ho neustále monitoroval tímový lekár Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Následne sa zapojil do spoločného tréningu, ktorý bol otvorený aj pre médiá.

 

Úradujúci majstri sveta súpera rozhodne nepodceňujú, výstrahou im bola už prehra 1:3 s Kozákovými zverencami v prípravnom stretnutí pred ME v Augsburgu. "Bolo by chybné povedať o súperovi - však sú to iba Slováci. Svojimi výkonmi na šampionáte si zaslúžili stáť v osemfinále," povedal brankár Nemecka Manuel Neuer.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona