ME: Welbecka čaká polročná pauza, možno príde o majstrovstvá vo Francúzsku

NETKY.SK • 7 September 2015, 10:16 • 2 min
ME: Welbecka čaká polročná pauza, možno príde o majstrovstvá vo Francúzsku

LONDÝN - Útočníka londýnskeho Arsenalu Dannyho Welbecka čaká po operácii kolena približne šesťmesačná pauza a je možné, že anglický reprezentant príde aj o štart na budúcoročných futbalových ME vo Francúzsku. Uviedol to tréner Albiónu Roy Hodgson.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Welbeck sa minulý týždeň podrobil operácii ľavého kolena po tom, čo mu nezabrala konzervatívna liečba. "Dúfali sme, že sa Danny vyhne operácii, no po zvýšení záťaže jeho chrupavka nereagovala tak, ako sme chceli," citovala agentúra AP zo stanoviska londýnskeho klubu.

 

Bývalý útočník Manchestru United naposledy nastúpil na zápas 26. apríla proti Chelsea. "Zdravotný stav Welbecka ma trápi. Za reprezentáciu nenastúpil od marca, za Chelsea od apríla. Teraz som sa dozvedel, že bude chýbať pol roka. Môžem iba dúfať, aby sa Danny čo najrýchlejšie zotavil a čo najskôr vrátil do tréningového procesu," podľa Reuters Hodgson, ktorý porovnal Welbeckovo zranenie so zdravotnými problémami Daniela Sturridgea.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies