ME v plávaní: Nagy spravil vo finále rekord, má toho dosť

NETKY.SK • 22 August 2014, 18:34 • 2 min
ME v plávaní: Nagy spravil vo finále rekord, má toho dosť

BERLÍN - Richard Nagy obsadil 8. priečku v piatkovom podvečernom finále 800 m voľný spôsob na majstrovstvách Európy v plávaní v dlhom bazéne v nemeckom Berlíne (18. - 24. augusta). ať," dodal Richard Nagy.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný vytrvalec dohmatol za 7:56,28 min, čím tesne prekonal štvrtkový vlastný národný rekord z rozplavieb tejto disciplíny 7:56,74.

 

"Vôbec sa mi vo finále neplávalo dobre. Nikoho som nevidel, asi som to prepálil. Tieto popoludňajšie finále mi nesedia. Snažil som sa v závere niekoho predstihnúť, ale nedalo sa. Dúfal som, že pôjdem rýchlejšie, ešte na to asi nemám, zrejme to bolo na mňa krátke," uviedol zverenec Gabriela Barana, ktorého už po druhýkrát vybrali na dopingovú kontrolu. 

 

Na plavca bratislavského klubu J&T Sport Team čaká v nedeľu na záver šampionátu dlhá polohovka. "Či je to taký zákusok? Ani nie, nie je totiž veľmi chutný. Uvidíme, ako to vypáli. Chcel by som si tam spraviť osobák, na finále to však aj tak stačiť nebude. Tam sú borci s inými časmi. Dvoma finálovými účasťami už mám splnené nadplán, aj sa tak cítim - veľmi použitý. Doprajem si najmä oddych, vyplávam sa poriadne, v sobotu si trochu zatrénujem. V nedeľu to nejako dobúcham do cieľa. Motýlika a prsia som neplával dobre dlho, tak si to pred pretekmi musím vyskúšať," dodal Richard Nagy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies