ME: Švédsky tréner Hamren nestráca nádej na postup ani po ďalšej prehre

NETKY.SK • 9 September 2015, 13:26 • 2 min
ME: Švédsky tréner Hamren nestráca nádej na postup ani po ďalšej prehre

ŠTOKHOLM - Tréner švédskej futbalovej reprezentácie Erik Hamren si myslí, že jeho zverenci stále majú šancu prebojovať sa na EURO 2016 do Francúzska.

slovakia

left justify in out

Švédi prehrali v utorňajšom súboji kvalifikačnej G-skupiny na domácej pôde v Štokholme s Rakúskom 1:4. Pre "Tre kronor" to bola najvyššia domáca prehra od roku 1958, keď vo finále MS podľahli Brazílii 2:5. "Je to bolestivá prehra," reagoval Hamren.

 

Jeho tímu patrí dve kolá pred koncom kvalifikácie 3. priečka v tabuľke s dvojbodovým mankom na druhé Rusko, s ktorým minulú sobotu prehralo 0:1. "Stále máme šancu postúpiť, či už priamo alebo prostredníctvom baráže," myslí si Hamren, ktorý by však podľa fanúšikov mal po sérii slabých výsledkov abdikovať na funkciu.

 

"Hamren nepostúpil s mužstvom na MS 2014 do Brazílie, ale vedenie zväzu mu umožnilo pokračovať v práci. Teraz riskujeme, že dovedie našu reprezentáciu do marazmu," napísal renomonovaný švédsky novinár Mattia Luehr z denníka Expressen.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies