ME: Írsko nebude nasledovať Wales, blízki môžu navštíviť hráčov

NETKY.SK • 23 Marec 2016, 11:30 • 2 min
ME: Írsko nebude nasledovať Wales, blízki môžu navštíviť hráčov

DUBLIN - Asistent trénera írskej futbalovej reprezentácie Roy Keane vyhlásil, že hráči "zelenej armády" budú mať počas tohtoročných ME vo Francúzsku možnosť stretávať sa s rodinnými príslušníkmi a známymi.

slovakia

left justify in out

Írsky realizačný tím nezavedie podobné pravidlo, akým sa bude riadiť waleská výprava, ktorú nebude môcť počas skupinovej fázy navštíviť nikto.
 

"Neviem, či sme vôbec zakázali nejaké návštevy. Ešte je dosť času, aby sme túto otázku riešili. Pracujeme so seniorským tímom a s hráčmi zaobchádzame ako s dospelými ľuďmi. Za hráčmi budú môcť prísť rodiny a iní blízki. Samozrejme, nie pár dní pred zápasom. Z mojej vlastnej skúsenosti, keď som bol preč, moja rodina nemala záujem za mnou chodievať, ale v každej rodine je to iné," cituje Irish Independent slová 44-ročného rodáka z Corku. Írsko nastúpi v utorok 29. marca o 20.45 h SEČ v Dubline v medzištátnom prípravnom stretnutí proti Slovensku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona