ME: Hapal predstavil nomináciu na Cyprus a Holandsko, cieľom sú víťazstvá

NETKY.SK • 29 September 2015, 13:41 • 2 min
ME: Hapal predstavil nomináciu na Cyprus a Holandsko, cieľom sú víťazstvá

BRATISLAVA - Aj meno žilinského stredopoliara Lászlóa Bénesa sa objavilo v nominácii trénera slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Pavla Hapala na kvalifikačné zápasy ME 2017 s Cyprom a v Holandsku. Mladí Slováci vstúpili do bojov o finálový turnaj v Poľsku prehrou na pôde Bieloruska 0:1, teraz ich preto čaká úloha nezaváhať v dôležitom októbrovom dvojzápase.

slovakia

left justify in out

Informoval oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Slováci sa v rámci 8. skupiny najprv stretnú vo štvrtok 8. októbra v Myjave s Cyperčanmi (17.20 h). O tri dni sa predstavia v holandskom Nijmegene (14.30). Oba zápasy odvysiela v priamom prenose TV Dajto. V Hapalovom výbere nechýbajú stredopoliari holandského Groningenu Albert Rusnák a janovskej Sampdorie Dávid Ivan, sú v ňom i traja obrancovia a štyria stredopoliari vicemajstra zo Žiliny. Medzi náhradníkmi sa teraz ocitli Lukáš Haraslín z Gdaňsku, Tomáš Vestenický z Modeny či Seničan Jakub Hromada.

 

"Nebodovali sme v prvom zápase v Bielorusku, čakajú nás dva ťažké zápasy. V nominácii sa objavil Bénes, ktorý má výbornú formu a hráva pravidelne v Žiline a Niňaj, ktorý sa uzdravil a nastupuje na zápasy belgickej ligy. Ak chceme uvažovať o postupe na EURO, budeme chcieť v obidvoch zápasoch vyhrať. Cyprus a Holandsko majú kvalitné tímy, no sledoval som ich a myslím si, že sú to hrateľní súperi. Samozrejme, chceme sa dobre pripraviť, vložiť do zápasov a budeme potrebovať aj trochu futbalového šťastia," citoval futbalsfz.sk českého kormidelníka Hapala.

 

nominácia SR 21 na kvalifikačné zápasy s Cyprom a v Holandsku:

brankári: Adrián Chovan (AS Trenčín), Matúš Hruška (Spartak Myjava), Marek Rodák (Fulham FC)

obrancovia: Lukáš Skovajsa (AS Trenčín), Milan Škriniar, Denis Vavro, Róbert Mazáň (všetci MŠK Žilina), Juraj Chvátal (1. FC Slovácko), Branislav Niňaj (KSC Lokeren OV), Martin Valjent (Ternana Calcio)

stredopoliari: Stanislav Lobotka (FC Nordsjaelland), Matúš Bero (AS Trenčín), László Bénes, Miroslav Káčer, Jaroslav Mihalík, Lukáš Čmelík (všetci MŠK Žilina), Martin Chrien, Tomáš Brigant (obaja FC Zbrojovka Brno), Albert Rusnák (FC Groningen), Dávid Ivan (Sampdoria Janov)

útočníci: Adam Zreľák (ŠK Slovan Bratislava), Róbert Polievka (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Pavol Šafranko (1. FC Tatran Prešov)

 

náhradníci:

brankári: Matúš Kira (MFK Zemplín Michalovce), Adam Jakubech (FC Spartak Trnava)

obrancovia: Timotej Záhumenský (ŠK Slovan Bratislava), Martin Králik (MŠK Žilina), Dominik Kružliak (MFK Ružomberok)

stredopoliari: Lukáš Haraslín (Lechia Gdaňsk), Peter Lupčo (MFK OKD Karviná), Denis Duga (Spartak Myjava), Jakub Hromada, Michal Klec (obaja FK Senica), Roman Sabler (ŽP Šport Podbrezová)

útočníci: Filip Ďuriš (ŠK Slovan Bratislava), Tomáš Vestenický (Modena FC 1912)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies