ME: Dubovcová s Nestarcovou na úvod zdolali Nórky

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 13:54 • 2 min
ME: Dubovcová s Nestarcovou na úvod zdolali Nórky

KLAGENFURT - Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová nasadené ako dvanáste uspeli vo svojom úvodnom vystúpení na finálovom turnaji majstrovstiev Európy v rakúskom Klagenfurte (28. júla - 2. augusta).

slovakia

left justify in out

V utorok v rámci základnej E-skupiny zvíťazili nad dvadsiatou prvou nasadenou nórskou dvojicou Janne Kongshavnová, Victoria Faye Kjölbergová za 30 minút 2:0 (14, 13).

 

Zostávajúcimi dvomi protivníčkami slovenského dua budú španielske páry - v stredu držiteľky voľnej karty Angela Lobatová-Herrerová s Paulou Soriovou-Gutiérrezovou a vo štvrtok nasadené päťky podujatia Liliana Fernándezová-Steinerová a Elsa Baquerizová-McMillanová. 

 

Víťaz základnej skupiny sa kvalifikuje priamo do osemfinálového 2. kola play-off, družstvá na druhej a tretej pozícii získajú miestenku do 1. kola vyraďovacej časti. 

 

Finálový turnaj ME v plážovom volejbale v rakúskom Klagenfurte - ženy - E-skupina - utorok - výsledok: 
Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-12) - Janne Kongshavnová, Victoria Faye Kjölbergová (Nór.-21) 2:0 (14, 13) za 30 minút 

 

Ďalší program Sloveniek: 
E-skupina: 
streda 29. júla o 10.00 h: Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-12) - Angela Lobatová-Herrerová, Paula Soriová-Gutiérrezová (Šp.-28) 
štvrtok 30. júla: Liliana Fernándezová-Steinerová, Elsa Baquerizová-McMillanová (Šp.-5) - Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-12) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona