ME Berlín : Slováci si po zdržaní v Berlíne zatrénovali

NETKY.SK • 16 August 2014, 08:13 • 2 min
ME Berlín :  Slováci si po zdržaní v Berlíne zatrénovali

BERLÍN - Slovenská výprava v piatok napokon neplánovane až podvečer dorazila do centra nemeckého Berlína, kde sú 18. - 24. augusta na programe majstrovstvá Európy v plávaní v dlhom bazéne 2014.

slovakia

left justify in out

Po hladkom 50-minútovom lete z Viedne do nemeckej metropoly čakalo totiž na ňu nemilé prekvapenie na letisku Tegel, lebo musela na odvoz do hotela čakať pred pristaveným autobusom vyše hodinu.

 

Vzhľadom na chýrnu nemeckú precíznosť by takého výrazné zdržanie čakal málokto."Organizátorom vznikli logistické problémy, keďže niektoré výpravy sa nedostavili či ďalšie pricestovali v inom čase," informoval Miroslav Nowak, vedúci tej slovenskej, ktorá cestovala do centra Berlína napokon spoločne so španielskou reprezentáciou.

 

Slovenskí plavci napokon stihli v deň príchodu a po ubytovaní sa krátky večerný tréning. 

 

Súťažiť v bazéne vo Velodrome s kapacitou 12-tisíc miest v rámci multifunkčného komplexu Europa-Sportpark ležiaceho neďaleko známeho berlínskeho námestia Alexanderplatz sa začne v pondelok rozplavbami o 9.30 h. Na ME sa predstaví osem slovenských reprezentantov: Tomáš Klobučník, Katarína Listopadová, Richard Nagy, Marek Botík, Karin Tomečková, Matej Kuchár, Michal Navara a Andrea Podmaníková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies