AKTUALIZOVANÉ: ME 2020: Zápas Dánsko - Fínsko pokračuje! Eriksen je po kolapse stabilizovaný

NETKY.SK • 12 Jún 2021, 19:02 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ: ME 2020: Zápas Dánsko - Fínsko pokračuje! Eriksen je po kolapse stabilizovaný

Tretí zápas Majstrovstiev Európy vo futbale bol prerušený po hrôzostrašnej situácii pre kolaps dánskeho hráča Christiana Eriksena, ktorý skolaboval priamo na trávniku.

slovakia

left justify in out

Aktualizované 12. júna 21:34

 

Blížil sa už koniec prvého polčasu v zápase Fínsko - Dánsko, keď pri postrannej čiare z ničoho nič bez súboja odpadla jedna z najväčších hviezd dánskeho futbalu Christian Eriksen.

 

Po hodine a pol zápas pokračuje od 20:30 hodine. UEFA ako aj samotný dánsky tím potvrdili, že Eriksen je v stabilizovanom stave v nemocnici. Sám hráč sa cez videohovor z lôžka postele v nemocnici ozval svojmu tímu, aby zápas proti Fínom dohrali.

 

Rozhodol napokon jediný gól zápasu, o ktorý sa postaral v 59. minúte fínsky futbalista Joel Pohjanpalo. 

 

 

Na úvod šampionátu sa tak zrodilo jedno z najväčších prekvapení. Dohrávka zápasu sa však niesla v ponurej atmosfére.

 

 

Dánski spoluhráči v momente, kedy ich spolupráč odpadol privolali lekárov na ihrisko. Z prvých záberov bolo vidieť, že dánskeho záložníka priamo na trávniku aj resuscitujú. Po chvíli sa okolo neho a lekárov postavil celý dánsky tím, aby neprenikli zábery kamier a fotografov.

 

img

 

Eriksen nereagoval ani po piatich minútach, to bola hra na ploche samozrejme prerušená a po čase stíchol aj celý štadión. 

 

Posledné zábery ukazovali, ako Eriksena previezli pomocou vozíka do útrob štadióna. V akom stave sa futbalista nachádza nebolo hneď jasné, pretože z oboch strán ho zakrývala biela plachta. Vyzeral však, že bol pri vedomí. 

 

img

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona