McLeod si za tvrdý atak na Kronwalla nezahrá päť zápasov

NETKY.SK • 22 Október 2013, 12:11 • 2 min
McLeod si za tvrdý atak na Kronwalla nezahrá päť zápasov

NEW YORK - Hokejista Colorada Avalanche Cody McLeod si za tvrdý zákrok na obrancu Detroitu Niklasa Kronwalla nezahrá v piatich zápasoch zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

O treste pre útočníka rozhodlo disciplinárne oddelenie profiligy. McLeod zranil Kronwalla v prvej tretine minulotýždňového štvrtkového stretnutia s Detroitom po tvrdom súboji pri mantineli. Hráča Red Wings museli odniesť z ľadu na nosidlách v stabilizovanej polohe, utrpel otras mozgu. McLeod stretnutie nedohral, keďže dostal trest na 5 minút plus do konca zápasu.

Za nepovolený bodyček na Nathana Gerba z Caroliny si dva zápasy nezahrá Michael Grabner z New York Islanders. Incident sa stal v prvej tretine sobotňajšieho súboja, ktorý Hurricanes vyhrali 4:3. Rozhodcovia zákrok Grabnera prehliadli. Dvadsaťšesťročný Rakúšan vynechá utorňajší duel proti Vancouveru a piatkový v Pittsburghu. Grabner príde o plat vo výške 30 769 dolárov, ktoré poputujú do špeciálneho fondu hráčskej asociácie NHLPA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona