McLean z Backstreet Boys bude mať druhú dcéru: Nech vládne ženská sila!

NETKY.SK • 4 Október 2016, 13:40 • 2 min
McLean z Backstreet Boys bude mať druhú dcéru: Nech vládne ženská sila!

LOS ANGELES - Americký spevák A. J. McLean, známy zo skupiny Backstreet Boys, prezradil, že jeho druhý potomok bude dievča. Povedal to v pondelok v rozhovore pre americký portál Entertainment Tonight na losangeleskej premiére hudobného dokumentu We Are X (2016).

slovakia

left justify in out

McLean s manželkou Rochelle očakávajú narodenie dcéry na jar. Spevák pripomenul, že všetci kolegovia z formácie Backstreet Boys sú otcami chlapcov. "Všetci chalani majú synov, takže je pekné mať dievčatá. Nech vládne ženská sila!" vyjadril sa 38-ročný rodák z Floridy. Oženil sa v roku 2011 a je otcom takmer štvorročnej Avy Jaymes. "Nosí pod tričkom bábiku a hrá sa, že je tehotná. Je rozkošná a je to skvelé dieťa," uviedol interpret o svojej prvorodenej dcére.


Alexander James "A. J." McLean sa preslávil v spomínanej chlapčenskej skupine Backstreet Boys, ktorá vznikla v roku 1993. Na konte majú zatiaľ osem štúdiových albumov - Backstreet Boys (1996), Backstreet's Back (1997), Millennium (1999), Black & Blue (2000), Never Gone (2005), Unbreakable (2007), This Is Us (2009) a In a World Like This (2013). Formácia na budúci rok absolvuje sériu rezidenčných vystúpení s názvom Larger Than Life v Las Vegas. Budú sa konať v miestnom Planet Hollywood Resort & Casino, pričom prvý z nich sa uskutoční 1. marca a zatiaľ posledný je naplánovaný na 1. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies