McLarena druhýkrát prepustili ako trénera Derby County

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 08:28 • 2 min
McLarena druhýkrát prepustili ako trénera Derby County

Derby - Anglický futbalový druholigista Derby County prepustil trénera Steva McClarena. Bývalý kormidelník anglickej reprezentácie v tomto klube skončil už druhýkrát v uplynulých dvoch rokoch.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatpäťročný McClaren sa do Derby vrátil v októbri minulého roka potom, ako ho v máji 2015 prepustili. Mužstvo pod jeho vedením v deviatich ligových súbojoch len raz vyhralo a na miesto zaručujúce play off o postup stráca 10 bodov deväť kôl pred koncom The Championship. "Dlhodobo a jasne nám chýbajú dobré výsledky, tímová jednota a morálka. Srdce pre klub, nasadenie, koncentrácia a vášeň sú základ, keď toto absentuje, musíme s tým niečo robiť," citovala agentúra AP predsedu Derby Mela Morrisa.

 

McLaren je posledným trénerom Albiónu, ktorý nepostúpil na veľký finálový turnaj. V roku 2017 musel po 18 mesiacoch na poste reprezentačného trénera Anglicka odísť potom, čo sa mu nepodarilo postúpiť na EURO 2008.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies