McLaren sa možno vráti k monopostu z minulej sezóny

NETKY.SK • 21 Marec 2013, 15:55 • 2 min
McLaren sa možno vráti k monopostu z minulej sezóny

SEPANG - Tím formuly 1 McLaren hľadá po nevydarenom štarte do novej sezóny možnosti na zlepšenie situácie a jednou z nich môže byť aj návrat k monopostu z vlaňajška. Pre agentúru AP to pripustil jeden z jazdcov Sergio Perez.

slovakia

left justify in out

"Tím urobí všetko pre to, aby sme sa vrátili do hry, vrátane návratu k autu z minulej sezóny," povedal Perez, ktorý prišiel v zime zo Sauberu. Podľa neho má nový model MP4-28 potenciál, ale zároveň ho na začiatku seriálu MS sprevádzajú problémy.

Návrat k minuloročnému monopostu MP4-27, ktorý ukázal svoju silu v závere vlaňajšej sezóny, by ale nebol bez komplikácií. Nespĺňa totiž kritériá pravidiel pre rok 2013, navyše bol konštruovaný na iné pneumatiky. "Áno, toto sú potencionálne problémy, ktoré by sme museli prekonať. Naša energia preto momentálne smeruje do súčasného auta," cituje špecializovaný portál f1.sk slová športového riaditeľa McLarenu Sama Michaela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies