McLaren predstavil nový monopost

NETKY.SK • 2 Február 2012, 08:08 • 2 min
McLaren predstavil nový monopost

McLaren predstavil nový monopost - Formula 1 Piloti stajne seriálu Formula 1 Jenson Button a Lewis Hamilton predstavili nový automobil, ktorý by im mal pomôcť ukončiť nadvládu Red Bullu. Button skončil v uplynulej sezóne na druhom mieste celkového hodnote

slovakia

left justify in out

img

Piloti stajne seriálu Formula 1 Jenson Button a Lewis Hamilton predstavili nový automobil, ktorý by im mal pomôcť ukončiť nadvládu Red Bullu.
      Button skončil v uplynulej sezóne na druhom mieste celkového hodnotenia pretekárov, Hamilton dokonca až piaty. Neohrozeným kráľom bol druhýkrát v rade Nemec Sebastian Vettel.
      Nový monopost MP4-27 otestuje premiérovo Button v španielskom Jereze. Šéf tímu Martin Whitmarsh zdôraznil, že "do kvalifikácie na Veľkú cenu Austrálie nebudeme vedieť, ako na tom monopost je. Minulý rok sme šli podľa štandardov McLarenu, a až zimné testy odhalili nedostatočnú rýchlosť. Teraz sme však v lepšej pozícii v porovnaní s uplynulou zimou."

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies