McIlroy triumfoval v Akrone, znova bude jednotkou rebríčka

NETKY.SK • 4 August 2014, 09:16 • 2 min
McIlroy triumfoval v Akrone, znova bude jednotkou rebríčka

AKRON - Severoírsky golfista Rory McIlroy triumfoval na podujatí PGA Tour WGC-Bridgestone Invitational v americkom Akrone v Ohiu a vráti sa na čelo svetového rebríčka, vystrieda Austrálčana Adama Scotta.

slovakia

left justify in out

Pred záverečným kolom pritom zaostával o tri údery za Španielom Sergiom Garcíom, napokon však zvíťazil s náskokom dvoch úderov (265, čo je 15 pod par), získal prémiu 1,53 milióna USD. Tretí skončil Austrálčan Marc Leishman (-12).

 

Dvadsaťpäťročný McIlroy, donedávna ešte snúbenec dánskej tenistky Caroline Wozniackej, sa stal 13. hráčom, ktorý má na konte titul z World Golf Championship aj niektorého turnaja z okruhu Majors. Je pritom len druhým golfistom po Američanovi Tigerovi Woodsovi, ktorý si takéto double pripísal na dvoch akciách v rade. Pricestoval totiž ako šampión z British Open. 

 

Spomenutý Woods odstúpil na ihrisku Firestone Country Club pre problémy s chrbtom iba štyri mesiace po operácii v predmetnej oblasti. Išlo o jeho tretí štart po zákroku. Zatiaľ nie je jasné, či nastúpi na podujatie PGA Championship 7. - 10. augusta vo Valhalla Golf Clube v kentuckom Louisville. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies