McIlroy po rozchode s Wozniackou vyhral turnaj

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 11:21 • 2 min
McIlroy po rozchode s Wozniackou vyhral turnaj

VIRGINIA WATER - Rorymu McIlroyovi zjavne prospelo zrušenie zasnúbenia s dánskou tenistkou Caroline Wozniackou - aspoň pokiaľ ide o golf.

slovakia

left justify in out

Severoírsky bývalý líder svetového rebríčka po viac ako dvoch rokoch znova vyhral turnaj European Tour, konkrétne BMW PGA Championship vo Wentworthe v anglickom Surrey. Držiteľ dvoch titulov najvyššej kategórie major uspel s náskokom jedného úderu pred Írom Shanom Lowrym, k trofeji sa prepracoval skvelým nedeľňajším výkonom, keď zahral 6 a v súčte štyroch kôl 14 rán pod par ihriska. Na treťom mieste spoločne skončili Thomas Björn z Dánska a dvojnásobný víťaz podujatia, ďalšia niekdajšia jednotka svetového poradia Luke Donald.

 

"Sústredil som sa na svoj džob a tým je hrať golf - dostať loptičku do jamky na čo najmenej úderov. Prirodzene, že to bol pre mňa týždeň zmiešaných emócií, teraz tu sedím s trofejou a hovorím si: ´Čo sa to, do pekla, za ten týždeň stalo?´ Podarilo sa," povedal 25-ročný McIlroy, ktorý si pripísal celkovo 12. turnajové prvenstvo a ukončil smolnú šnúru ôsmich druhých miest na jedenástich tohtosezónnych podujatiach. 

 

Zasnúbenie s Wozniackou zrušil v stredu krátko po rozposlaní pozvánok na svadbu. "Problém nastal na mojej strane. Tá záležitosť s pozvánkami ma prinútila uvedomiť si, že nie som pripravený na všetko, čo k manželstvu patrí," vysvetlil ešte pred turnajom. Prominentná dvojica bola spolu viac ako dva roky a zasnúbila sa na Nový rok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies