McGregor si mohol zarobiť 10 miliónov dolárov

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 14:42 • 2 min
McGregor si mohol zarobiť 10 miliónov dolárov

DUBLIN - McGregor je už aj momentálne najlepšie zarábajúcim bojovníkom UFC, stál sa ním po tom keď na UFC 196 dostal za zápas proti Natovi Diazovi ako prvý milión dolárov. Ale táto suma je maličkosť oproti tej, ktorú mal dostať za zápas na UFC 200 v odvete proti Diazovi. Jednalo sa o sumu 10 miliónov dolárov. Rozpráva o tom legendárny rozhodca MMA BIG John McCarthy v rozhovore ktorý sa objavil na mmacore.com.

slovakia

left justify in out

"Počas UFC 197 som sa iba tak nezáväzne rozprával s Lorenzom Fertittom, keď mi zrazu povedal, že nikdy by som si nepomyslel, že keď niekomu garantujú 10 miliónov za zápas tak s ním ešte budú hocijaké problémy. Ak mi neveríš, že 10 miliónov je strašne veľa peňazí za zápas, tak si šialený. Toľko peňazí ti rázom zmení život."

 

McGregor chcel ten zápas, ale zasa nechcel prerušiť svoje sústredenie na Islande kvôli promo jubilejnej UFC 200. Namiesto toho aby prišiel, iba oznámil, že ukončí svoju kariéru. Možno si myslel, že vedenie UFC mu hneď povolí úľavy od týchto akcií. Ale nestalo sa tak, ihneď ho stiahli z fight cardu a namiesto jeho odvety proti Natovi Diazovi uvidíme na UFC 200 zápas Daniel Cormier vs. Jon Jones 2. S obrovským honorárom sa teda McGregor teraz môže rozlúčiť.

 

"Tento pokerový súboj McGregor prehral. Tých 10 miliónov už nabudúce určite nebude 10 miliónov, nakoľko UFC 200 je iba raz za čas"

 

White chce aby McGregor zápasil na niektorej pay-per-view galavečeri niekedy po UFC 200. Jeho súper bude asi víťaz zápasu Jose Aldo vs. Frankie Edgar 2, kde pôjde o obhajobu titulu. No McGregor chce naďalej zápasiť proti Diazovi, ale kedy to bude aktuálne nikto nevie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies