McGregor provokuje ďalej: Chce s ním zápasiť aj Frankie Edgar

NETKY.SK • 29 December 2015, 10:31 • 2 min
McGregor provokuje ďalej: Chce s ním zápasiť aj Frankie Edgar

DUBLIN - Conor McGregor sa stáva zo dňa na deň čoraz väčšou ikonou MMA. Čo zápas, to nový rekord. Jeho štýl a psychologická hra je bezchybná. Jeho fanúšikovia sú do neho doslova zbláznení.

slovakia

left justify in out

Po tom čo vyhral opasok, tak sa mu podarilo proti sebe vyhecovať dve celé váhové kategórie. Prečo je to pre neho dobré? Jednak takto môže ľahšie dosiahnuť svoj ciel, tituly v dvoch kategóriach. Toto sa v historií MMA zatiaľ podarilo iba pár vyvolením. Bola by to v UFC historická udalosť, no Dana White sa tomu až tak neteší. No zápasníci sa stavajú do rady aby sním mohli bojovať. Najprv sa ponúkol Nate Diaz, ktorý ho vyzval na živo po jeho vyhratom zápase na UFC on Fox 17. Pár dní potom sa ozval aj Frankie Edgar.

 

"Si nervózny kvôli mne? V lete si mal možnosť si vybrať medzi mnou a Mendezom. Ty si si vybral Chada. Teraz zasa chceš zápasiť s niekým iným. Keď sa bojíš brácho kúp si psa, keď nie tak poďme do toho!"

 

Frankie Edgar už bol držiteľom titulu v ľahkej váhe medzi rokmi 2010 a 2012. Po tom ako prehral titulový zápas s Benom Hendersonom , sa vyskúšal aj v nižšej váhe. No hneď dostal zápas proti Aldovi ktorý ho porazil po piatich kolách na body. Ale odvtedy ťahá šnúru piatich víťazných zápasov. Z týchto piatich vyhral dva s K.O. jeden na TKO a v jednom zápase prinútil súpera k vzdaniu sa. Popri tom dostal aj tri bonusy. Momentálne je on prvým vyzývateľom vo featherovej váhe. V poslednom zápase doslova zničil Mendesa za necelé tri minúty. A teraz s týmto vyhlásením, ukázal to, že od McGregora sa vôbec nebojí a rád si sním zmeria sily.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona