McGregor prezradil svoje najbližšie plány, fanúšikovia sa majú na čo tešiť!

NETKY.SK • 6 November 2017, 15:50 • 2 min
McGregor prezradil svoje najbližšie plány, fanúšikovia sa majú na čo tešiť!

BRATISLAVA - Conor Mcgregor prednedávnom otvorene porozprával o svojich plánoch v blízkej budúcnosti. Chystá dokonca sfilmovanie vlastného životného príbehu. Aj keď informácia fanúšikov zaujala, najaktuálnejšou témou zostáva najbližší zápas Conora McGregoraa najdôležitejšou otázkou, kto bude jeho súperom.

slovakia

left justify in out

"Každý sa snaží uchmatnúť zo mňa aspoň kúsok, viacej organizácií z viacerých športov, ale už sa to deje tak dávno, že som si zvykol. Viem, že mám veľa možností, ale aj vyzývateľov v UFC. Ale tak isto aj v boxe. Momentálne, by ma ale najviac rozhýbal zápas v UFC. Obhajoba môjho titulu v ľahkej váhe. Je tam jeden zápasník, ktorý ma na svojom páse prechodný opasok. Myslím si, že on by mohol byť nasledujúci. Uvidíme ako sa dohodneme na rokovaniach," naznačil Conor McGregor, ktorý v rozhovore spomínal Tonyho Fergusona.

 

Feruson je aktuálne prechodným šampiónom, naposledy zdolal Kevina Leeho v poslednej minúte tretieho kola. Na svojom konte má 10 víťazstiev v rade, sedem z nich ukončil ešte pred časovým limitom! Pred prehrou, ktorú utrpel od Michaela Johnsona v 2012 mal tiež peknú víťaznú sériu 6 zápasov v rade.

 

McGregora jeho fanúšikovia nevideli v oktagone už skoro vyše roka, vtedy zdolal Eddieho Alvareza v druhom kole na TKO. Odvtedy zápasil iba v boxerskom ringu proti boxerskej legende Mayweatherovi, s ktorým nakoniec prehral na TKO v 10 kole.

 

img

 

 

Pár slov padlo aj o veľa spomínanom treťom zápase proti Diazovi: "Je tam ešte aj trilogia proti Diazovi. V podstate by som aj proti nemu mohol obhajovať svoj titul, nie? Mohli by sme do oktagonu nalanáriť aj boxerov alebo aj ja môžem mať ďalší zápas, ktovie? Takže opcií máme viacej, ale chcem hlavne legitimovať môj opasok zjednotením dvoch dočasných. Cítim, že toto bude teraz nasledovať. Aj momentálne o tom prebiehajú rokovania. Uvidíme kam nás zaveje vietor."

 

Bola by to určite kvalitná kombinácia: McGregor proti Fergusonovi. Ak sa to potvrdí tak to bude určite obrovský boj na ktorý sa môžu fanúšikovia tešiť na celom svete.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies