McGregor bude najbližšie zápasiť v UFC, a to proti víťazovi zápasu Nurmagomedov vs Ferguson

NETKY.SK • 2 Marec 2017, 08:02 • 2 min
McGregor bude najbližšie zápasiť v UFC, a to proti víťazovi zápasu Nurmagomedov vs Ferguson

LAS VEGAS - V poslednej dobe sa veľa hovorilo o boxerskom duely Conora Mcgregora proti legendárnemu Mayweatherovi. Veľa sa o tomto zápase písalo. Viackrát sa objavili rôzne správy o tom že sa obidve strany dohodli ale napokon z toho nikdy nič nebolo . Je to už také typické boxerské naťahovanie sa ako napríklad bol aj zápas Mayweather vs Pacquiao ktorý trvalo 5 rokov kým sa uskutočnil.

slovakia

left justify in out

Zo zápasu by určite vyšla dobre aj organizácia UFC nakoľko je McGregor ich zápasníkom tak by naprázdno z takejto show určite nevyšli. Dana White k tomu pred pár dňami povedal pár slov:

 

"Neviem presne, že momentálne ako napredujú veci okolo zápasu. Ale podľa mňa to celé ešte nikde ani nie je. Rátam s tým, že Conorov nasledujúci zápas bude v UFC proti víťazovi zápasu Nurmagomedov vs Ferguson."

 

Podla Whitea bude zápas Nurmagomedova proti Fergusonovy neskutočne dobrý. A žiadnou novinkou preňho nie je ani to, že fanúšikovia dávajú väčšiu šancu Nurmagomedovi proti McGregorovi.

 

Bez slov neostal ani Mayweather, na prekvapenie všetkých vychválil McGregora.

 

"Conor som tu, povedz svojím šéfom v UFC, že konečne môžeme zápasiť! Zakaždým keď Conor zápasí tak aj vyhrá. Svoju jedinú prehru obdržal na zemi, v stoji je neskutočne dobrý. Je to veľmi silný vyzývateľ, v ktorom je oheň a veľká túžba po víťazstve. Rukavice v UFC sú podobné ako v boxe, sú iba o niečo menšie. A Conor má veľkú silu v úderoch."

 

Nezvyklé vyjadrenie od súpera, Floyd Mayweather je ale už starý lišiak vo svete profesionálov tak určite majú aj tieto jeho slová nejaké opodstatnenie. Či bude zo zápasu niečo alebo nie je asi väčšine fanúšikov MMA asi jedno, viac sa asi budú tešiť kombinácií McGregora proti Nurmagomedovovi alebo Fergusonovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies