McGeady na odchode zo Spartaka Moskva, neposlúcha trénera

NETKY.SK • 2 December 2013, 12:56 • 2 min
McGeady na odchode zo Spartaka Moskva, neposlúcha trénera

MOSKVA - Tréner ruského futbalového klubu Spartak Moskva Valerij Karpin vyradil z kádra írskeho reprezentanta Aidena McGeadyho.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný krídelník porušil klubovú disciplínu. "McGeadyho sme vyradili z tréningového procesu za to, že neposlúcha pokyny na tréningoch ani v zápasoch," vyhlásil bývalý ruský reprezentant Karpin. "Všetko teraz záleží na ňom, na nikom inom. Má šancu vrátiť sa, ale musí zmeniť svoj postoj. Všetko ostatné je záležitosťou klubu," doplnil Valerij Karpin .

Očakáva sa, že McGeady, ktorý sa nevyjadril k situácii, sa bude pripravovať s rezervným tímom Spartaka a počas zimnej prestávky si nájde iné pôsobisko. Spomínajú sa najmä anglické kluby Aston Villa, FC Everton, FC Fulham a Newcastle United. Člen realizačného tímu moskovského klubu Boris Pozdňakov sa vyjadril, že McGeady stratil motiváciu a v tréningovom procese a súťažných dueloch neodvádzal maximum. "McGeady opakovane vyhlásil, že chce pokračovať v kariére v Anglicku. Náš hlavný kouč nemohol ďalej tolerovať takéto správanie a potrestal ho. Myslím si, že to bolo správne rozhodnutie," reagoval Pozdňakov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies