McEnroe o Roland Garros: Turnaj je pridlhý, nemal by sa začať v nedeľu

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 09:29 • 2 min
McEnroe o Roland Garros: Turnaj je pridlhý, nemal by sa začať v nedeľu

PARÍŽ - Legendárny americký tenista John McEnroe tvrdí, že grandslamový turnaj Roland Garros je pridlhý. Bývalej svetovej jednotke sa nepáči, že hlavná súťaž na parížskej antuke štartuje už v nedeľu a prvé kolo je tak rozťahané do troch dní.

slovakia

left justify in out

"Roland Garros je jediným grandslamovým turnajom, ktorý trvá 15 dní, je príliš dlhý. Vo Wimbledone sa hrá iba 13 dní. Pozrite sa na to z pohľadu tenistov. Viacerí z nich dúfajú, že v Paríži zostanú v hre aj počas druhého týždňa, no mnohí z nich skončia hneď v nedeľu a neužijú si ani prvý týždeň," citovala agentúra Reuters slová McEnroea, ktoré odzneli v relácii Game, Sets and Mats na stanici Eurosport, kde Američan v tomto roku pôsobí v roli komentátora.

 

McEnroe kritizoval aj bezpečnosť turnaja v súvislosti s nedeľňajším incidentom, keď jeden z fanúšikov skočil na kurt a chcel si urobiť "selfie" so Švajčiarom Rogerom Federerom. "Bolo to choré. Kurt je predsa pre hráčov posvätným miestom. Musia sa na ňom cítiť bezpečne, aby sa boli schopní naplno koncentrovať na zápas."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies