McDonald's opäť šokuje, obľúbené hračky v Happy Meal nahradia knihy

NETKY.SK • 5 Február 2016, 17:00 • 2 min
McDonald's opäť šokuje, obľúbené hračky v Happy Meal nahradia knihy

NEW YORK - Spoločnosť McDonald's robí v poslednej dobe radikálne zmeny. Potom, ako svet šokovala zavedením šalátového baru v Hongkongu, prichádza s ďalším nečakaným prekvapením. Obľúbené hračky v ich Happy Meal nahradia knihy.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť oznámila, že od začiatku februára do Valentína plánuje rozdať viac ako 17 miliónov kníh, vrátane titulov, ako je Paddington od Michaela Bonda či Šťastný Valentín, myška! od Laury Numeroff .

 

Gigant na trhu s rýchlym občerstvením sa spojil s charitatívnou organizáciou s názvom Čítanie je základ a s vydavateľom Harperom Collinsom, aby vytvorili knihy, ktoré budú špeciálne vyrobené presne na mieru, tak aby sa zmestili do krabice s Happy Meal.

 

"Knihy sú základnými stavebnými kameňmi pre lepšiu budúcnosť,“ povedal generálny riaditeľ organizácie Čítanie je základ, Carol Rasco. "Podporujú predstavivosť, rozširujú naše chápanie sveta a sú palivom celoživotnú lásku k učeniu,“ dodal. "Tešíme sa, že McDonald's pomáha miliónom detí objaviť radosť z čítania."

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies