McCall je novým trénerom Glasgow Rangers

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 08:24 • 2 min
McCall je novým trénerom Glasgow Rangers

LONDÝN - Novým trénerom škótskeho futbalového klubu Glasgow Rangers sa stal Stuart McCall. Vo funkcii nahradí Allyho McCoista, ktorého ale už od decembra zastupoval dočasný kouč Kenny McDowall. Zmluvu má McCall do konca prebiehajúcej sezóny, informovalo vo štvrtok vedenie 54-násobného majstra Škótska.

slovakia

left justify in out

McCall je bývalým hráčom Rangers, dres populárneho klubu obliekal sedem sezón od roku 1991. Momentálne je aj asistentom Gordona Strachana pri škótskej reprezentácii. Do novembra minulého roka viedol Motherwell, kde pôsobil štyri roky.

 

Glasgow Rangers sa v posledných rokoch zmieta vo veľkých finančných problémoch a v roku 2012 ho preradili až do štvrtej najvyššej súťaže. Postupne sa prebojoval do druhej ligy, kde sa momentálne nachádza na treťom mieste s výraznou stratou 22 bodov na Hearts of Midlothian. Informovala agentúra Reuters.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies