McAllister novým asistentom trénera Rodgersa v FC Liverpool

NETKY.SK • 11 Júl 2015, 14:14 • 2 min
McAllister novým asistentom trénera Rodgersa v FC Liverpool

LONDÝN - Do realizačného tímu anglického futbalového klubu FC Liverpool pribudol bývalý stredopoliar "The Reds" Gary McAllister, ktorý bude robiť asistenta hlavnému trénerovi mužstva Brendanovi Rodgersovi.

slovakia

left justify in out

Šiesty tím uplynulej sezóny Premier League o tom v sobotu informoval na svojej oficiálnej webstránke.

 

Päťdesiatročný McAllister získal v roku 2001 s Liverpoolom FA Cup, Ligový pohár i Pohár UEFA. Niekdajší škótsky reprezentant pôsobil na Anfield Road dve sezóny, počas ktorých odohral za FC dokopy 55 zápasov. Po ukončení hráčskej kariéry trénoval Leeds United a Coventry City. "Gary má výnimočné spojenie s týmto klubom a jeho priaznivcami a som potešený, že posilnil náš realizačný tím. Pri prvom stretnutí s ním ma uchvátilo jeho zanietenie, entuziazmus a bohaté predstavy o tom, čo chceme spoločne dosiahnuť. Navyše má skúsenosti s trénovaním na najvyššej úrovni," uviedol Rodgers pre liverpoolfc.com. Pod jeho vedením bude trénovať i slovenský stopér Martin Škrtel, ktorý v piatok predĺžil spoluprácu s Liverpoolom až do roku 2018.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona