Mbemba prestúpil za 12 miliónov z Anderlechtu do Newcastle

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 22:52 • 2 min
Mbemba prestúpil za 12 miliónov z Anderlechtu do Newcastle

NEWCASTLE - Konžský futbalový obranca Chancel Mbemba vo štvrtok prestúpil za 12. miliónov eur z belgického Anderlechtu Brusel do klubu anglickej Premier League Newcastle United. Informovala o tom oficiálna stránka "Magpies." Talentovaný stopér podpísal zmluvu na päť rokov.

slovakia

left justify in out

"Sme nesmierne radi, že sa nám podarilo dotiahnuť jeho transfer. Dúfali sme, že ho budeme môcť vyskúšať už v poslednom prípravnom zápase pred novou sezónou, no jeho príchod zdržalo čakanie na udelenie pracovného povolenia. Veríme, že sa aklimatizuje na štýl Premier League v čo najkratšom možnom čase," povedal pre klubový web "strák" tréner Steve McClaren.

 

Dvadsaťdvanásobný reprezentant Konžskej demokratickej republiky pôsobil v tíme bruselských "fialiek" od roku 2012. Spolu odohral v miestnej Jupiler League 45 stretnutí. Ďalších jedenásť absolvoval v Lige majstrov, kde strelil tri góly. Hráča momentálne vyšetruje Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) pre pochybnosti o jeho veku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies