Mazzarri po remíze s Neapolom nezvládol emócie a možno v Interi skončí

NETKY.SK • 20 Október 2014, 12:51 • 2 min
Mazzarri po remíze s Neapolom nezvládol emócie a možno v Interi skončí

MILÁNO - Tréner futbalistov milánskeho Interu Walter Mazzarri bol po nedeľňajšom šlágri 7. kola talianskej Serie A s SSC Neapol poriadne rozladený. Jeho tím napriek hernej prevahe iba remizoval so súperom Slovana Bratislava v Európskej lige UEFA 2:2, keď všetky góly padli v záverečnej 15-minútovke duelu na San Sire.

slovakia

left justify in out

Mazzarri po zápase neprišiel na tlačovú konferenciu, zastupoval ho na nej jeho asistent. Kouč Interu bol v súboji proti svojmu bývalému klubu ako na ihlách a napokon ho po vylúčení rozhodcom dopozeral z tribúny. Po hrubých defenzívnych chybách si jeho tím "nechal" streliť dva góly. Vždy síce na ne našiel odpoveď, ale remíza sa Mazzarrimu vzhľadom na priebeh zápasu málila. Jeho pozícia v klube je neistá, naštrbené vzťahy s novinármi nepridávajú Mazzarrimu plusové body.

 

Inter pred zápasom s Neapol prehral v lige dvakrát rozdielom troch gólov. Prezident "nerazzurri" Erick Thohir však nechce riešiť veci s horúcou hlavou. "Síce sme s Neapolom len remizovali, ale hráči ukázali charakter a bojovali až do konca. Bol to pre nás smoliarsky zápas, boli sme jasne lepší, ale v koncovke sme sa vytrápili. Fanúšikovia však chcú vidieť takýto prístup. Čo sa týka pozície Waltera Mazzarriho, budeme sa o tejto téme baviť začiatkom týždňa," reagoval Thohir.

sumár - 7. kolo:
Inter Miláno - SSC Neapol 2:2 (0:0)
Góly: 82. Guarin, 90.+1 Hernanes - 79. a 90. Callejon
zostava SSC: Cabral - Zuniga, Albiol, Koulibaly, Britos (75. Ghoulam) - Lopez, Inler - Callejon, HAMŠÍK (62. Jorginho), Insigne (69. Mertens) - Higuain

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies