Mazzarri nahradil v Interi vo funkcii trénera Stramaccioniho

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 09:48 • 2 min
Mazzarri nahradil v Interi vo funkcii trénera Stramaccioniho

MILÁNO - Futbalistov talianskeho prvoligového futbalového klubu Inter Miláno bude od nasledujúcej sezóny 2013/2014 viesť nový tréner Walter Mazzarri, ktorý vo funkcii nahradil Andreu Stramaccioniho.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný kouč priviedol víťaza Ligy majstrov 2009/2010 v najvyššej ligovej súťaži Serie A v tomto ročníku iba k deviatej priečke.

"Inter Miláno vám predstavuje nového kormidelníka Waltera Mazzariho. Vedenie by chcelo Andreovi Stramaccionimu poďakovať za jeho oddanosť a profesionalizmus počas pôsobenia u nás. Mazzarri podpísal dvojročný kontrakt," uvádza sa v stanovisku na oficiálnej webovej stránke Interu. 

Mazzarri opustil lavičku SSC Neapol, kde viedol aj slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka, po sezóne 2012/2013, keď sa umiestnil na druhom mieste ligovej tabuľky. Päťdesiatjedenročný lodivod zarobí na San Sire za rok 3,5 milióna eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies