Mazzarri by rád oprášil spojenie s Hamšíkom, píšu Taliani

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 13:49 • 2 min
Mazzarri by rád oprášil spojenie s Hamšíkom, píšu Taliani

RÍM - Tréner futbalistov Interu Miláno Walter Mazzarri by podľa talianskych médií rád oprášil niekdajšie neapolské spojenie so svojím vtedajším zverencom Marekom Hamšíkom.

slovakia

left justify in out

 Slovenský reprezentant hral práve pod Mazzarriho vedením najlepší futbal a vypracoval sa na jednu z osobností mužstva spod Vezuvu aj celej Serie A. Tuttosport tvrdí, že v rámci výmeny by do Neapola ako protihodnota mohol putovať obranca Andrea Ranocchia, keďže pre Inter je 30 miliónov eur za Hamšíka privysoká cifra. Informoval o tom v utorok web Tribal Football.

 

Meno banskobystrického rodáka sa údajne stále skloňuje aj v súvislosti s anglickým Manchestrom United. Il Matino tvrdí, že "červení diabli" boli vraj pripravení ponúknuť 31 miliónov eur, Neapol kontroval návrhom 15 miliónov plus japonský stredopoliar Šindži Kagawa. 

 

Tak či onak, pod vedením Rafaela Beníteza neprežíva Hamšík najvydarenejšiu sezónu, hoci opakovane deklaruje spokojnosť s pôsobením v SSC Neapol. V tomto ročníku nastúpil na 26 zápasov v Serie A a strelil šesť gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies