Mazeová vyhrala sobotňajší zjazd v Cortine d'Ampezzo

NETKY.SK • 25 Január 2014, 14:17 • 2 min
Mazeová vyhrala sobotňajší zjazd v Cortine d'Ampezzo

CORTINA D´AMPEZZO - Pre dvojnásobnú majsterku sveta a vlaňajšiu suverénnu víťazku veľkého glóbusu je to triumf v pretekoch SP po takmer ročnej prestávke.

slovakia

left justify in out

Slovinská lyžiarka Tina Mazeová vyhrala sobotňajší zjazd Svetového pohára v talianskom stredisku Cortina d'Ampezzo. Na olympijskej trati delle Toffane predstihla o 27 stotín Švajčiarku Mariu Kaufmannovú-Abderhaldenovú a tretia so stratou 38 stotín za víťazkou skončila Tina Weiratherová z Lichtenštajnska. Celková líderka SP Nemka Maria Höflová-Rieschová si vyjazdila štvrtú priečku časom 1:38,33.

Pre dvojnásobnú majsterku sveta a obhajkyňu veľkého glóbusu Mazeovú je to triumf v pretekoch SP po takmer ročnej prestávke. Jej posledné víťazstvo v prestížnom seriáli sa datuje do marca 2013 vo švajčiarskom Lenzerheide, kde triumfovala v obrovskom slalome. Pre 30-ročnú Mazeovú, ktorá mala do soboty najlepšie umiestnenie v sezóne druhé miesto v zjazde vo Val d'Isere, je to súčasne 23. triumf v SP v jej doterajšej kariére.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies