Mayweather: Žiadna odveta so zbabelým Pacquiaom

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 19:11 • 2 min
Mayweather: Žiadna odveta so zbabelým Pacquiaom

LAS VEGAS - Americký profesionálny boxer Floyd Mayweather najprv tvrdil, že je naklonený myšlienke druhého súboja s Mannym Pacquiaom, teraz však možnosť odvety rázne zamietol.

slovakia

left justify in out

Svojho minulotýždňového neúspešného oponenta označil 38-ročný Američan zbabelcom, ktorý nevie prehrávať. "Výhovorky, výhovorky, výhovorky. Nenechám do toho vtiahnuť seba ani verejnosť. Prehral a vie to. Stratil som voči nemu všetok rešpekt," reagoval "Money" podľa špecializovaného portálu Bad Left Hook na filipínskeho o dva roky mladšieho pästiara.

 

"Pac-Man" až po zápase odhalil, že mal zranené rameno a Nevadskú štátnu športovú komisiu (NSAC) obvinil zo sabotáže, pretože mu neudelila terapeutickú výnimku na protizápalovú injekciu. Pacquiao okrem toho tvrdil, že právoplatným víťazom bol on. 

 

Floyd Mayweather sa plánuje znova do ringu postaviť 12. septembra tohto kalendárneho roka. Zo šesťzápasového kontraktu s televíznymi spoločnosťami CBS Sports a Showtime mu zostáva odboxovať posledný. Po ňom plánuje nezdolaný kráľ naprieč hmotnostnými kategóriami ukončiť profesionálnu kariéru. 

Rodák z Grand Rapids v Michigane s dávkou sarkazmu ponúkol, že 12. 9. mu filipínska hviezda môže robiť predskokana. "Keďže v septembri na mňa čaká posledné vystúpenie, môžeme sa predstaviť v dvojzápase. Tešilo by ma, keby Pacquiao bojoval predo mnou. Stáli by proti nám kvalitní protivníci, obaja by sme si prišli na dobré peniaze," citoval Bad Left Hook Floydove slová z dokumentu televízie Showtime, ktorý sa v sobotu obzrie za jeho duelom s Pacquiaom. 

 

Manny medzitým fotografiou na sociálnej sieti Instagram svojich fanúšikov ubezpečil, že po operácii pretrhnutej rotátorovej manžety pravého ramena, ktorú vykonal ortopéd Neil ElAttrache v Los Angeles, je v poriadku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies