Mayweather za súboj s Pacquiaom zinkasuje aspoň 220 miliónov USD

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 16:26 • 2 min
Mayweather za súboj s Pacquiaom zinkasuje aspoň 220 miliónov USD

LAS VEGAS - Zárobky z druhomájového profesionálneho boxerského súboja Floyd Mayweather - Manny Pacquiao sa začínajú kompletizovať.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný Američan Mayweather za 36-minútové vystúpenie v komplexe MGM Grand Garden Arena v nevadskom Las Vegas zinkasuje medzi 220 a 230 miliónmi amerických dolárov, o dva roky mladší filipínsky pästiar Pacquiao niečo vyše 150 miliónov USD. "Pac-Man" však bude musieť časť odovzdať svojej promotérskej spoločnosti Top Rank, obaja sa nevyhnú ani značnému zdaneniu. Správu priniesol server ESPN.

 

Je možné, že Manny Pacquiao použije veľký kus zárobku na vyplatenie niekoľkých fanúšikov, čo si zakúpili priamy prenos. Aktuálne totiž čelí až 41 žalobám v súvislosti so zamlčaním zranenia pravého ramena pred "zápasom storočia". K tejto kauze sa na sociálnej sieti Instagram vrátil aj Floyd Mayweather. Ten svojho neúspešného protivníka vyzval, aby prestal o zdravotnej indispozícii klamať, pričom uštedril figuríne predstavujúcej Pacquiaa pár faciek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies