Mayweather v septembri zavesí rukavice na klinec

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 13:19 • 2 min
Mayweather v septembri zavesí rukavice na klinec

LAS VEGAS - Tridsaťosemročný americký boxer Floyd Mayweather oznámil, že v septembri tohto roka definitívne ukončí profesionálnu kariéru.

slovakia

left justify in out

Rodák z Grand Rapids "Money" má so spoločnosťou CBS Sports platný kontrakt ešte na dva súboje, spomenutá zmluva z neho s prehľadom spravila najbohatšieho športovca planéty. Druhého mája sa v komplexe MGM Grand v Las Vegas stretne s Mannym Pacquiaom a v septembri sa na rovnakom mieste rozlúči s profiringom.

 

"Som hotový, už to nie je zábava ako voľakedy. Teraz je to len o biznise, už si to neužívam. Finále v MGM Grand v septembri," tvrdil Floyd podľa špecializovaného portálu Bad Left Hook. 

 

Jeho slová však treba brať s rezervou, Mayweather už o zavesení rukavíc na klinec hovoril niekoľkokrát. Najprv v roku 2006, potom v 2008 a túto možnosť spomenul aj pred oboma minuloročnými zápasmi s Marcosom Maidanom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona