Mayweather súhlasil s odvetným duelom s Maidanom

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 10:53 • 2 min
Mayweather súhlasil s odvetným duelom s Maidanom

LAS VEGAS - Doteraz nezdolaný americký boxer Floyd Mayweather súhlasil s "odvetným" súbojom s Argentínčanom Marcosom Maidanom. Ten ho v máji v prvom dueli potrápil viac, než sa všeobecne očakávalo. Duel sa má podľa agentúry AP uskutočniť 13. septembra v MGM Grand Hotel & Kasíno v Las Vegas.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný Mayweather, desaťnásobný šampión piatich divízií, predĺžil svoju nezdolanosť, keď Maidanu zdolal výrokom rozhodcov (114:114, 117:111 a 116:112). K svojmu WBC titulu si tak pridal aj opasok organizácie WBA. Napriek tomu však zostávajú pochybnosti, či si tento titul zaslúži. Mayweather totiž v štvrtom kole padol a to sa mu stalo prvýkrát v jeho profesionálnej kariére. Sám Američan priznal, že to bol veľmi tesný súboj.
      

"Ak budú fanúšikovia na tom trvať, tak zopakujem duel, aby som potvrdil, že som stále najlepší. Je to ťažký protivník, ale nebojím sa ho a ďalším triumfom zlomím hlasy kritikov," vyhlásil vtedy Mayweather, ktorý si drží stále stopercentnú bilanciu v profiringu (46-0, z toho 26-krát K.O.).
      

Maidana po májovom dueli povedal, že si myslel, že nad Mayweatherom zvíťazil. Rozhodcovia však tvrdili opak. "Nebol až taký silný," poznamenal Argentínčan, ktorý z 39 profisúbojov vyhral 35.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies