Mayweather sa v septembri stretne s Mexičanom Álvarezom

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 10:11 • 2 min
Mayweather sa v septembri stretne s Mexičanom Álvarezom

LAS VEGAS - Americký boxer Floyd Mayweather je pri chuti, svetový šampión welterovej váhy organizácie WBC si na 14. septembra dohodol nemajstrovský súboj s Mexičanom Saúlom "El Canelom" Álvarezom.

slovakia

left justify in out

Súboj sa uskutoční v hoteli MGM Grand v Las Vegas, z ktorého si majster sveta urobil svoju baštu. Konalo sa tu jeho ostatných sedem zápasov, všetky vyhral. Naposledy 4. mája nad krajanom Robertom Guerrerom jednomyseľným verdiktom arbitrov. "Vybral som si súpera pre september, je to Canelo Álvarez. Fanúšikovia to tak chceli," oznámil Mayweather na Twitteri a Álvarez to potvrdil na tej istej sociálnej sieti.

Mayweather je v profesionálnom ringu nezdolaný, postavil sa do neho 44-krát. Álvarez má bilanciu 42 víťazstiev, jedna remíza. V apríli obhájil v súboji s Austinom Troutom titul majstra sveta ľahkej strednej váhy organizácie WBC a pridal k nemu aj opasok od WBA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies