FOTO Mayweather provokuje fanúšikov promo plagátom s McGregorom

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 19:19 • 2 min
FOTO Mayweather provokuje fanúšikov promo plagátom s McGregorom

LAS VEGAS – Floyd Mayweather Jr. možno potvrdil jeden z najväčších super súbojov v histórii, alebo si z fanúšikov iba vystrelil. Nech už to skončí akokoľvek, fanúšikovia neprestávajú veriť.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný boxerský šampión na svojom Instagrame zdieľal propagačný plagát, na ktorom je on a írsky šampión MMA Conor McGregor. S najväčšou pravdepodobnosťou však iba provokuje fanúšikov.

 

 

@badmedina @youngbabyface @jamielynn

Video uverejnené používateľom Floyd Mayweather (@floydmayweather),



Neustále sa objavujú špekulácie, že boxer a bojovník MMA rokujú o potenciálnom boxerskom súboji, ale mnoho fanúšikov po celom svete ostáva skeptických. Vyzerá to však, že rúzne špekulácie neustávajú a Mayweather svojím najnovším príspevkom len nalial ďalší olej do ohňa.

Podľa správ Mayweather nedávno navštívil trénera Freddieho Roacha, aby mu povedal, nech McGregora pripraví na súboj.

"Mayweather minulý týždeň prišiel do mojej posilňovne a požiadal ma, aby som tú prácu prijal, keď mi ju ponúknu. Podľa neho sa tento súboj uskutoční a zarobíme veľa peňazí," povedal Roach pre Inside MMA. "Povedal som Mayweatherovi, že by mi trvalo minimálne tri roky, aby som ho pripravil na súboj proti nemu. Nemyslím si, že je možné, aby bojovník MMA išiel do ringu proti boxerovi. Mayweather by v boxe jasne dominoval. Myslím si, že Conor McGregor je tvrdý chlap, ale byť tvrdým chlapom vám v boxe moc nepomôže."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies