Mayweather nechce Khana ale Pacquiaa

NETKY.SK • 17 December 2014, 15:43 • 2 min
Mayweather nechce Khana ale Pacquiaa

LAS VEGAS - Britský profesionálny boxer Amir Khan síce v sobotu s prehľadom zdolal Devona Alexandera, ale Floyd Mayweather nemá najmenší záujem o súboj s ním.

slovakia

left justify in out

Americký zbohatlík sa sústredí na Mannyho Pacquiaa, stanovil už aj termín - 2. mája 2015. Je to sobota pred sviatkom Cinco de Mayo (5. mája), v tomto období boxuje 37-ročný rodák z Grand Rapids každoročne. Na duel Mayweather - Pacquiao čakajú fanúšikovia už dlho, pre rôzne výhovorky z oboch strán však z neho dosiaľ vždy zišlo.

 

"Meno Amir Khan nič neznamená. Nikto mimo boxerskej komunity ani len netuší, o koho ide. Manny Pacquiao, poďme do toho," vyzval filipínskeho pästiara, ktorý si nedávno v Macau poradil s Chrisom Algierim, "Money". 

 

"Manny Pacquiao a jeho agent klamú verejnosť už roky. Najprv odmietli náhodné dopingové kontroly, potom sa im nepozdávala ponúkaná čiastka. Neviem, s čím prídu najnovšie. Prečo by sme si to nemali 2. mája rozdať?" odhodlane vyhlásil Mayweather. Informácie priniesol špecializovaný web Bad Left Hook



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies