Mayweather: Môžete ma volať Floyd Crypto Mayweather

NETKY.SK • 25 August 2017, 08:00 • 2 min
Mayweather: Môžete ma volať Floyd Crypto Mayweather

LAS VEGAS – Zdá sa, že bývalý americký boxer Floyd Mayweather Jr. objavil obrovský investičný potenciál kryptomien. Neporazený šampión boxu v stredu prostredníctvom svojho Twitter účtu podporil ďalšiu ICO spoločnosť.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V júli Mayweather podporil ICO spoločnosť Stox.com a tentoraz mediálnu spoločnosť Hubii Network. V príspevku požiadal svojich priaznivcov, aby ho odteraz prezývali "Floyd Crypto Mayweather."

 

Spoločnosť Hubii monitoruje a distribuuje obsah médií z celého sveta podľa krajiny, v ktorej sa práve nachádzate. Ak si pozriete ich stránku v Londýne, tak sa vám zobrazia anglické médiá, keď si ju otvoríte na Slovensku, tak si môžete pozrieť prehľad našich médií a spravodajských portálov. Spoločnosť má viac ako 50 miliónov zákazníkov po celom svete a pomocou ICO spoločnosti na báze Ethereum chce získať 50 miliónov dolárov. ICO spoločnosť nebude dostupná americkým investorom.

 

img

 

ICO spoločnosti sú novou formou na získavanie finančných prostriedkov s využitím technológie blockchain, ktorá tvorí aj Bitcoin. Trh s takzvanými ICO spoločnosťami exploduje, pričom sa touto formou podarilo od začiatku tohto roka vyzbierať už vyše 1,86 miliardy dolárov. Práve masívny rast trhu ICO spôsobuje, že mnoho ľudí si myslí, že je to len obrovská bublina, keďže mnohé firmy používajú túto metódu na získavanie prostriedkov bez ponuky skutočného produktu.

Získavanie finančných prostriedkov prostredníctvom ICO spoločnosti prebieha tak, že tá vydá novú digitálnu menu, ktorá môže byť buď použitá v rámci jej ekosystému (niečo ako Disneyland doláre), alebo sa použijú na chod časti podniku.

 

img

 

ICO spoločnosti sa nedávno dostali pod kontrolu Komisie pre cenné papiere a burzu. Výsledkom je, že čoraz viac spoločností, ktoré prevádzkujú ICO, má obmedzenú účasť na investíciách z USA. Podľa Josha Olszewicza, ktorý je Bitcoin investorom, však ani to nezastavilo niektorých amerických investorov, aby sa dostali do ICO spoločností.

"Existujú spôsoby, ako to obísť, stačí si založiť svoju Ethereum adresu v inej krajine," povedal Olszewicz a zároveň dodal, že sa o to nikdy nepokúšal. Tvrdí však, že pre niekoho, kto má odborné znalosti, to nie je taký náročný proces.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies