Mayweather a Pacquiao sa stretli aj v súkromí

NETKY.SK • 29 Január 2015, 16:24 • 2 min
Mayweather a Pacquiao sa stretli aj v súkromí

MIAMI - Po výmene telefónnych čísel na basketbalovom zápase NBA Miami Heat - Milwaukee Bucks sa profesionálni boxeri Floyd Mayweather a Manny Pacquiao stretli aj v súkromí.

slovakia

left justify in out

Približne hodinu sa rozprávali v Pacquiaovej hotelovej izbe v Miami. Poradca Michael Koncz z tábora filipínskeho pästiara nazval diskusiu povzbudivou.

"Bolo to veľmi príjemné stretnutie, chválime Floyda, že prišiel. Je to prvý raz, čo sa rozprávali z očí do očí. S Floydom som sa stretol už niekoľkokrát, ale on a Manny ešte nemali takúto príležitosť. Rozprávali sa aj cez polčasovú prestávku na basketbale, ale toto bolo dlhšie a serióznejšie. Podľa reči ich tela odhadujem, že to bolo pozitívne. Išlo o obchodný míting, no bez napätia. Obaja voči sebe prechovávajú vzájomný rešpekt," citoval Koncza špecializovaný portál Bad Left Hook. 

 

Toto stretnutie naznačuje, že na oboch stranách existuje záujem o zrealizovanie najočakávanejšieho boxerského súboja posledných rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona