Mayweather a Pacquiao sa opäť stretli, na dohodu sa stále čaká

NETKY.SK • 9 Február 2015, 12:58 • 2 min
Mayweather a Pacquiao sa opäť stretli, na dohodu sa stále čaká

WASHINGTON - Pokiaľ sa Floyd Mayweather a Manny Pacquiao naozaj majú 2. mája stretnúť v profesionálnom boxerskom ringu, čas na dohodu neúprosne letí.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný Američan a o rok mladší filipínsky pästiar znovu diskutovali v súkromí, fotografiou to na sociálnej sieti Shots dokumentoval Mayweather. "Zrealizoval som tento míting s Pacquiaom, aby sme dospeli k dohode. Tá však stále nie je na svete. Druhý tábor bude tvrdiť, že máme definitívu, no nie je to pravda," pripísal k spomenutej momentke "Money".

 

 

 

 

Aktivita zo strany boxerov ukazuje, že obaja majú o súboj záujem. Prekážkou podľa špecializovaného portálu Bad Left Hook zostávajú promotéri. Keďže Mayweather zastupuje sám seba, čaká sa už len na Boba Aruma zo spoločnosti Top Rank, ktorá má pod palcom "Pac-Mana". Arum minulý týždeň agentúre AP tvrdil, že vyriešili spor konkurenčných televíznych staníc Showtime (Mayweather) a HBO (Pacquiao). Vzápätí však túto správu všetky zainteresované strany dementovali. "Verte mi, pokiaľ sa to nezrealizuje, vina padá výlučne na hlavu Boba Aruma. Nikto netuší, čo vlastne robí, ani prečo to robí," povedal nemenovaný zdroj Kevinovi Iolemu z Yahoo! Sports. 

 

Na Boba Aruma sa vzniesla vlna kritiky nielen zo strany Floyda Mayweathera, ale dokonca aj z vlastných radov. S jeho počínaním sú nespokojní niektorí lídri Top Ranku, sklamanie z nesplnených sľubov vyjadril i tábor Mannyho Pacquiaa, ktorý strávil niekoľko ostatných dní vo Washingtone. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona