Mayweather 12. septembra 2015 zrejme proti Bertovi

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 18:17 • 2 min
Mayweather 12. septembra 2015 zrejme proti Bertovi

LAS VEGAS - Súperom amerického profesionálneho boxera Floyda Mayweathera bude 12. septembra tohto kalendárneho roka podľa serveru The Sweet Science Andre Berto.

slovakia

left justify in out

Ten istý zdroj tvrdí, že súboj odvysiela bezplatná televízia CBS, diváci v USA by si teda nemuseli zakúpiť domáce vysielacie práva pay-per-view (PPV), ani mať predplatenú niektorú z prémiových káblových staníc.

 

Tridsaťjedenročný držiteľ občianstva USA aj Haiti Berto nie je pre fanúšikov príliš veľkým lákadlom, v minulosti slúžil pästiarom skôr ako "rozcvička" pred zápasmi s 38-ročným "Moneym". Hoci rodák z Grand Rapids v Michigane deklaruje, že 12. 9. 2015 sa rozlúči s profesionálnou kariérou, jeho otec a tréner v jednej osobe Floyd Mayweather starší sa obáva, že jeho syn sa predstaví ešte aj v roku 2016 a v obidvoch prípadoch si zvolí ľahkých protivníkov, aby zaokrúhlil počet víťazstiev v profiringu na 50. "Povedal mi, že chce len pár jednoduchých duelov. Ak to myslí vážne, podľa môjho úprimného názoru by mal radšej zavesiť rukavice na klinec," citoval web mlive.com Mayweathera seniora. 

 

Druhým finalistom uchádzajúcim sa o konfrontáciu s Mayweatherom bol 28-ročný Brit Amir Khan. Ten by mohol dostať šancu práve v budúcom kalendárnom roku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona