Mayer Hawthorne vydá v apríli nový album

NETKY.SK • 19 Február 2016, 09:20 • 2 min
Mayer Hawthorne vydá v apríli nový album

LOS ANGELES - Americký spevák, producent a rapper Mayer Hawthorne uvedie 8. apríla do predaja svoju štvrtú sólovku s názvom Man About Town. Novinka bude obsahovať desať skladieb vrátane už skôr zverejnených singlov Cosmic Love a Love Like That.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný Mayer Hawthorne, vlastným menom Andrew Mayer Cohen, pochádza z michiganského mesta Ann Arbor, v súčasnosti však žije a pôsobí v Los Angeles. Debutoval v roku 2009 albumom A Strange Arrangement, na ktorom sa nachádzali úspešné single Just Ain't Gonna Work Out, Maybe So, Maybe No alebo I Wish It Would Rain. V roku 2011 vydal druhú štúdiovku How Do You Do, ktorej predchádzalo voľne stiahnuteľné EP s názvom Impressions (2011). Táto nahrávka obsahovala šesť coververzií skladieb od interpretov ako napríklad Jon Brion, The Isley Brothers alebo Chromeo. V roku 2013 vydal tretí album Where Does This Door Go, o rok neskôr The Big Knock, ktorý nahral s producentom 14KT pod spoločným pseudonymom Jaded Incorporated, a zatiaľ naposledy štúdiovku Tuxedo (2015), na ktorej zas spolupracoval s producentom Jake One.

Tracklist albumu Mayer Hawthorne - Man About Town:
01 Man About Town
02 Cosmic Love
03 Book Of Broken Hearts
04 Breakfast In Bed
05 Lingerie & Candlewax
06 Fancy Clothes
07 The Valley
08 Love Like That
09 Get You Back
10 Out Of Pocket



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies