Mayer Hawthorne a Jake One vydajú spoločný album

NETKY.SK • 3 December 2014, 08:23 • 2 min
Mayer Hawthorne a Jake One vydajú spoločný album

BRATISLAVA - Americký spevák Mayer Hawthorne a producent Jake One potvrdili, že stoja za projektom Tuxedo.

slovakia

left justify in out

Zároveň oznámili, že 3. marca vydajú prostredníctvom nezávislého labelu Stones Throw Records rovnomenný spoločný album. Nahrávka bude obsahovať dvanásť skladieb vrátane troch piesní, ktoré predstavili ešte vlani v marci prostredníctvom eponymného EP. To vydali bez toho, aby prezradili, kto je jeho autorom.

 

Tridsaťpäťročný Mayer Hawthorne, vlastným menom Andrew Mayer Cohen, pochádza z michiganského mesta Ann Arbor, v súčasnosti však žije a pôsobí v Los Angeles. Debutoval v roku 2009 albumom A Strange Arrangement, na ktorom sa nachádzali úspešné single Just Ain't Gonna Work Out, Maybe So, Maybe No alebo I Wish It Would Rain. V roku 2011 vydal druhú štúdiovku How Do You Do, ktorej predchádzalo voľne stiahnuteľné EP s názvom Impressions (2011). Táto nahrávka obsahovala šesť coververzií skladieb od interpretov ako napríklad Jon Brion, The Isley Brothers alebo Chromeo. Vlani vydal tretí album Where Does This Door Go a spomínané Tuxedo EP a tento rok zas s producentom 14KT pod názvom Jaded Incorporated štúdiovku The Big Knock. 

 

Jake One, občianskym menom Jacob Dutton, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1992 a spolupracoval s interpretmi ako napríklad G-Unit, De La Soul, Evidence, Guilty Simpson, Brother Ali, Rakim či Cypress Hill. V roku 2008 vydal štúdiovku White Van Music a tiež má na konte spoločné albumy The Stimulus Package (2010) s Freewayom a Patience (2010) s Truthliveom. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.2dopeboyz.com a archívu agentúry SITA. 

Tracklist album Mayer Hawthorne & Jake One - Tuxedo: 
01 Lost Lover 
02 R U Ready 
03 Watch The Dance 
04 So Good 
05 Two Wrongs 
06 Tuxedo Groove 
07 I Got U 
08 The Right Time 
09 Roll Along 
10 Get U Home 
11 Do It 
12 Number One



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies