Maya Rudolph si zahrá v komédii Life of the Party

NETKY.SK • 7 August 2016, 10:04 • 2 min
Maya Rudolph si zahrá v komédii Life of the Party

USA - Americká herečka a komička Maya Rudolph si zahrá v pripravovanej komédii Life of the Party.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročná rodáčka z Gainesville na Floride sa tak pridala k už skôr ohlásenej Melisse McCarthy, s ktorou spolupracovala aj na snímke Dámska jazda (2011). Stvárniť by mala jej neurotickú najlepšiu kamarátku.


Ďalšími členkami hereckého obsadenia sú Molly Gordon alebo Gillian Jacobs, ktorá sa ukáže v role členky sesterského spolku. Snímka by sa mala dejovo podobať na komédiu Návrat do školy (1986), v ktorej sa hlavná postava v podaní Rodneyho Dangerfielda pridá k svojmu synovi na vysokej škole a popritom sa ocitá v bizarných situáciách. O réžiu novinky sa postará manžel Melissy McCarthy, filmár Ben Falcone, s ktorým 45-ročná predstaviteľka šéfkuchárky Sookie zo seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007) napísala aj scenár a budú ju i koprodukovať. Výrobu zastreší spoločnosť New Line Cinema, pričom s nakrúcaním by mali začať už tento mesiac v Atlante. Predbežne plánujú snímku uviesť do amerických kín v máji 2018.


Maya Khabira Rudolph je známa napríklad z filmov 50x a stále po prvý raz (2004), Zajtra nehráme! (2006), Všade dobre, prečo byť doma? (2009), Dospeláci (2010), spomínaná Dámska jazda, Dospeláci 2 (2013) alebo Maggie má plán (2015). V USA sa do povedomia verejnosti dostala účinkovaním v televíznom programe Saturday Night Live (1975), v ktorom pôsobila v rokoch 2000 až 2007. Jej životným partnerom je filmár Paul Thomas Anderson, s ktorým má štyri deti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies