Max Jason Mai primiešal do svojich amuletov vlastnú krv

NETKY.SK • 11 Máj 2012, 13:57 • 2 min
Max Jason Mai primiešal do svojich amuletov vlastnú krv

Max Jason Mai primiešal do svojich amuletov vlastnú krv - Celebrity Slovenský spevák Max Jason Mai má amulety, do ktorých primiešal vlastnú krv. peciálny symbol nazval spolu s tímom, s ktorým sa pripravuje na tohtoročnú Eurovision Song Contest, maxagram.

slovakia

left justify in out

img

Slovenský spevák Max Jason Mai má amulety, do ktorých primiešal vlastnú krv. Špeciálny symbol nazval spolu s tímom, s ktorým sa pripravuje na tohtoročnú Eurovision Song Contest, maxagram. "Symboly predstavujú jednotlivé elementy ako kruh, spojenie mužskej a ženskej energie i môj základný postoj, pri ktorom upínam ruky hore k vyšším silám a nohami zostávam na zemi," vysvetlil spevák, ktorý sa preslávil pod menom Miro Šmajda v šou Česko Slovenská SuperStar. Hudobník dobrovoľne daroval krv, ktorá bola primiešaná do kovovej matérie, z ktorej sú vyrobené amulety. "Urobil som to, pretože som chcel byť stále so svojimi fanúšikmi," uviedol na dnešnej tlačovej besede muzikant, ktorý už o niekoľko dní predstaví v azerbajdžanskom Baku skladbu Don't Close Your Eyes.

Okrem skladby a amuletov sa spevák bude snažiť zaujať aj technologickou novinkou, ktorú okrem neho používajú zatiaľ len kapela U2 a Paul McCartney. Ide o interaktívnu podpisovú digitálnu kartu, ktorá bude slúžiť na jeho prezentáciu aj pri stretnutiach priamo v Baku. "Je to na trhu úplná novinka,“ povedal výkonný riaditeľ spoločnosti Smartvision Juraj Dozsa. "V momente, keď sa na kartu pozrie človek napríklad cez kameru v mobilnom telefóne, spustí sa trojrozmerný holografický obraz Maxa Jasona Maia, ktorý sa objaví v priestore. Obraz je interaktívny, fotografia akoby ožila. Je to o tisíc percent komunikatívnejšie, ako obyčajná podpisová karta,“ spresnil. "Človeka, ktorému sa karta dostane do rúk, to okamžite posunie k tomu, aby si vypočul aj vašu muziku a zoznámil sa s vami,“ dodal spevák.

O návrhy oblečenia pre Maxa Jasona Maia a jeho kapelu sa postarala módna návrhárka Andrea Paldan, ktorá je známa tým, že rada pracuje s čiernou farbou. "Čierna nie je len výsadou večerných šiat, patrí aj k rock 'n' rollu,“ povedala. Spevák sa predstaví so svojou skladbou na Eurovízii 24. mája. RTVS bude v priamom prenose vysielať dve semifinálové kolá (22. a 24. mája), ako aj finále, ktoré sa uskutoční 26. mája.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies