Max Holloway zdolal Joseho Alda na domácej pôde!

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 13:25 • 2 min
Max Holloway zdolal Joseho Alda na domácej pôde!

BRATISLAVA - Dljo očakávaný zápas featherovej váhy na UFC 212 Max Holloway proti Josemu Aldovi skončil porážkou brazílskeho zápasníka Alda na domácej pôde. Bol to zároveň aj súboj starej a novej školy, v ktorej zvíťazila moderná forma bojového umenia.

slovakia

left justify in out

Prvé kolo bolo ešte vyrovnané, partia bola otvorená. Aldo držal tempo a dostal sa aj do nebezpečných šancí, ale v druhom kole Holloway ukázal, že je oveľa rýchlejší a aj výbušnejší ako Aldo. Aldovi chýbali jeho klasické bleskurýchle kombinácie aj nebezpečné kopy a jeho kondička tiež nebola ako bývala. V treťom kole potom prišiel konečný útok Hollowaya, trval viac ako minútu.

 

Holloway zasypával údermi celý čas hlavu Alda, ktorý už z pod nátlaku nedokázal ujsť a tak jeho beznádejnú situáciu ukončil rozhodca. Pre Holloway to bolo už 11 víťazstvo v rade, nezaujímalo ho ani negatívne postavenie domácich fanúšikov užíval si chvíle víťazstva a čakal na svoj titul. Pre Alda toto bola tretia prehra v kariére, patrí k tvrdým charakterom, takže sa z nej určite rýchlo pozbiera a o titul ho ešte určite bojovať uvidíme.

 

Na instagrame sa svojím fanúšikom poďakoval: "Veľká vďaka patrí "otcovi", Andremu Pederneirasovi, a najlepšiemu tímu sveta: Nova Uniao, preto lebo keby oni neboli ani ja by som nemohol byť šampiónom. Ďakujem mojim trénerom, ktorí odvádzajú perfektnú robotu a pomáhajú mi v príprave. A samozrejme ďakujem aj všetkým mojím fanúšikom ktorí stoja neustále pri mne. Mám vás rád a ďakujem. Nemám slov z toľkej lásky koľko dostávam, som vďačný za každé jedno slovo čo ste mi poslali. Ďakujem!"

 

"Ostatných mám v na háku, lebo sa vrátim. Preto padáme na zem, aby sme odtiaľ vstali. Toto je všetko!! Vrátim sa späť!" dodal suverénny Aldo.

 

Podľa slov jeho trénera je Aldo tvrdí chlapík a z prehry sa rýchlo spamätá, onedlho ho vraj opoäť uvidíme v oktagone.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies