Mauresmová sa zrejme vráti na post Murrayho trénerky

NETKY.SK • 15 Október 2015, 15:52 • 2 min
Mauresmová sa zrejme vráti na post Murrayho trénerky

ŠANGHAJ - Francúzska fedcupová kapitánka Amélie Mauresmová sa zrejme vráti na post hlavnej trénerky britského tenistu Andyho Murrayho.

slovakia

left justify in out

Ak sa to stane, tak najskôr počas medzisezónnej prípravy. Do konca tohto súťažného ročníka naďalej povedie 28-ročného rodáka zo škótskeho Dunblane Murrayho Švéd Jonas Björkman. Mauresmová sa stiahla v júli po Wimbledone, v auguste porodila chlapčeka, ktorý dostal meno Aaron.

"Hovorili sme spolu minulý týždeň, bola to prínosná debata. Označil by som to za veľmi pozitívnu konverzáciu. Myslím si, že chce pokračovať v našej spolupráci. Pochopiteľne, že to celé musí vyhovovať obom stranám, vnímam to však veľmi priaznivo," povedal počas tohtotýždňového turnaja ATP World Tour Masters 1000 Rolex v Šanghaji Murray, citoval ho web Daily Mail.

Úradujúci olympijský víťaz z Londýna 2012 Murray figuruje na druhej priečke vo svetovom rebríčku. Má pred sebou štart na podujatí ATP World Tour Masters 1000 v Paríži-Bercy (2. - 8. novembra), na koncoročnom šampionáte ATP World Tour Finals v Londýne (15. - 22. novembra) a napokon vo finále Davisovho pohára reprezentačných družstiev v Gente proti domácim Belgičanom (27. - 29. novembra). V Šanghaji sa vo štvrtok prebojoval do štvrťfinále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies